Advertisement

Ολυμπιακοσ Χιμκι : Hiznfxorol Arm - Ο ολυμπιακός σύνδεσμος φιλάθλων πειραιώς (ο.σ.φ.π.) ή εν συντομία ολυμπιακός πειραιώς, είναι ελληνικός πολυαθλητικός σύλλογος με έδρα τον πειραιά.

Ολυμπιακοσ Χιμκι : Hiznfxorol Arm - Ο ολυμπιακός σύνδεσμος φιλάθλων πειραιώς (ο.σ.φ.π.) ή εν συντομία ολυμπιακός πειραιώς, είναι ελληνικός πολυαθλητικός σύλλογος με έδρα τον πειραιά.. Καυτός βεζένκοφ με 4/4 δίποντα. Κέρδισε και τη χίμκι ο ολυμπιακός στο ντέρμπυ κορυφής (vid). Παρακολουθήστε live την εξέλιξη και τα αποτελέσματα του αγώνα. Παρακολουθήστε δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο την εξέλιξη της αναμέτρησης για την 34η αγωνιστική της ευρωλίγκας. Live η μετάδοση του ολυμπιακού με την χίμκι για την αγωνιστική της euroleague.

Στο στάδιο ειρήνης και φιλίας, ο ολυμπιακός για τη 19η αγωνιστικής της euroleague, υποδέχεται την χίμκι (21:00, novasports 1hd & thepressroom.gr), με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο, προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να παραμείνουν σε τροχιά… τετράδας! Οι ερυθρόλευκοι έχασαν κόντρα στον παναθηναϊκό την ευκαιρία για ένα μεγάλο διπλό ενώ κόντρα στη ρεάλ στη μαδρίτη. Ο ολυμπιακός υποδέχεται απόψε τη χίμκι στο σεφ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην euroleague. Live η μετάδοση του ολυμπιακού με την χίμκι για την αγωνιστική της euroleague. Τελ zenit 86 maccabi tel aviv 69 live ολυμπιακός 56 khimki 53 live armani milano 36 anadolou efes 25 live barcelona 17 bayern munich 18.

Ximki Olympiakos 98 66 Teliko Mpasket Redking
Ximki Olympiakos 98 66 Teliko Mpasket Redking from www.redking.gr
Παρακολουθήστε live την εξέλιξη και τα αποτελέσματα του αγώνα. Κέρδισε και τη χίμκι ο ολυμπιακός στο ντέρμπυ κορυφής (vid). Ο ολυμπιακός φιλοξενεί στο «στάδιο ειρήνης και φιλίας» την χίμκι. Τελ zenit 86 maccabi tel aviv 69 live ολυμπιακός 56 khimki 53 live armani milano 36 anadolou efes 25 live barcelona 17 bayern munich 18. Μακκόλουμ 17 (2), καράσεφ 12 (2), ζαϊτσεφ, βιάλτσεφ 14 (4). Στο στάδιο ειρήνης και φιλίας, ο ολυμπιακός για τη 19η αγωνιστικής της euroleague, υποδέχεται την χίμκι (21:00, novasports 1hd & thepressroom.gr), με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο, προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να παραμείνουν σε τροχιά… τετράδας! Οι ερυθρόλευκοι στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της ευρωλίγκα θα αντιμετωπίσουν τη χίμκι (09/04, 21:00) και θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με νικηφόρο αποτέλεσμα. Οι ερυθρόλευκοι έχασαν κόντρα στον παναθηναϊκό την ευκαιρία για ένα μεγάλο διπλό ενώ κόντρα στη ρεάλ στη μαδρίτη.

Ο ολυμπιακός κρατάει το προβάδισμα, ο μακκόλουμ του δημιουργεί προβλήματα μαζί με τον καράσεφ και η χίμκι αντέχει, μένει κοντά και δίνει ενδιαφέρον.

Ο ολυμπιακός υποδέχεται απόψε τη χίμκι στο σεφ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην euroleague. Μακκόλουμ 17 (2), καράσεφ 12 (2), ζαϊτσεφ, βιάλτσεφ 14 (4). Στο στάδιο ειρήνης και φιλίας, ο ολυμπιακός για τη 19η αγωνιστικής της euroleague, υποδέχεται την χίμκι (21:00, novasports 1hd & thepressroom.gr), με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο, προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να παραμείνουν σε τροχιά… τετράδας! Χάρισον, χαραλαμπόπουλος 10 (2), λαρεντζάκης 1, σπανούλης 1, σλούκας 5 (1), βεζένκοφ 20 (1), πρίντεζης 14 (1), τζένκινς, κουφός 10, έλις 11, μακκίσικ 10. Live η μετάδοση του ολυμπιακού με την χίμκι για την αγωνιστική της euroleague. Απέναντι στη χίμκι είχε 6 από τις πρώτες 13 ασίστ του ολυμπιακού και συνολικά 9 σε 17'51''. Καυτός βεζένκοφ με 4/4 δίποντα. Στην τρίτη σερί εντός έδρας νίκη του στοχεύει ο ολυμπιακός κόντρα στην μακράν της δεύτερης πιο απρόβλεπτη ομάδα της φετινής ευρωλίγκα, τη χίμκι. Ο ολυμπιακός φιλοξενεί στο «στάδιο ειρήνης και φιλίας» την χίμκι. Κέρδισε και τη χίμκι ο ολυμπιακός στο ντέρμπυ κορυφής (vid). Οι ερυθρόλευκοι στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της ευρωλίγκα θα αντιμετωπίσουν τη χίμκι (09/04, 21:00) και θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με νικηφόρο αποτέλεσμα. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Τηλεοπτικά από το novasports 2.

Οι ερυθρόλευκοι στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της ευρωλίγκα θα αντιμετωπίσουν τη χίμκι (09/04, 21:00) και θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο σύλλογος γιορτάζει τα γενέθλιά του στις 10 μαρτίου 1925. Ο ολυμπιακός σύνδεσμος φιλάθλων πειραιώς (ο.σ.φ.π.) ή εν συντομία ολυμπιακός πειραιώς, είναι ελληνικός πολυαθλητικός σύλλογος με έδρα τον πειραιά. Ο ολυμπιακός φιλοξενεί στο «στάδιο ειρήνης και φιλίας» την χίμκι. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Live Ximki Olympiakos Sportdog Gr A8lhtika Nea Eidhseis Sport
Live Ximki Olympiakos Sportdog Gr A8lhtika Nea Eidhseis Sport from sportdog.gr
Ο ολυμπιακός υποδέχεται απόψε τη χίμκι στο σεφ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην euroleague. Μακκόλουμ 17 (2), καράσεφ 12 (2), ζαϊτσεφ, βιάλτσεφ 14 (4). Στην τρίτη σερί εντός έδρας νίκη του στοχεύει ο ολυμπιακός κόντρα στην μακράν της δεύτερης πιο απρόβλεπτη ομάδα της φετινής ευρωλίγκα, τη χίμκι. Live η μετάδοση του ολυμπιακού με την χίμκι για την αγωνιστική της euroleague. Ο ολυμπιακός σύνδεσμος φιλάθλων πειραιώς (ο.σ.φ.π.) ή εν συντομία ολυμπιακός πειραιώς, είναι ελληνικός πολυαθλητικός σύλλογος με έδρα τον πειραιά. Χάρισον, χαραλαμπόπουλος 10 (2), λαρεντζάκης 1, σπανούλης 1, σλούκας 5 (1), βεζένκοφ 20 (1), πρίντεζης 14 (1), τζένκινς, κουφός 10, έλις 11, μακκίσικ 10. Ο ολυμπιακός κρατάει το προβάδισμα, ο μακκόλουμ του δημιουργεί προβλήματα μαζί με τον καράσεφ και η χίμκι αντέχει, μένει κοντά και δίνει ενδιαφέρον. Ο ολυμπιακός φιλοξενεί στο «στάδιο ειρήνης και φιλίας» την χίμκι.

Τηλεοπτικά από το novasports 2.

Στην τρίτη σερί εντός έδρας νίκη του στοχεύει ο ολυμπιακός κόντρα στην μακράν της δεύτερης πιο απρόβλεπτη ομάδα της φετινής ευρωλίγκα, τη χίμκι. Χάρισον, χαραλαμπόπουλος 10 (2), λαρεντζάκης 1, σπανούλης 1, σλούκας 5 (1), βεζένκοφ 20 (1), πρίντεζης 14 (1), τζένκινς, κουφός 10, έλις 11, μακκίσικ 10. Ο ολυμπιακός σήμερα δίνει το τελευταίο του φετινό παιχνίδι. Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα ανάμεσα σε ολυμπιακό και χίμκι. Απέναντι στη χίμκι είχε 6 από τις πρώτες 13 ασίστ του ολυμπιακού και συνολικά 9 σε 17'51''. Πίκρα και στενοχώρια είναι τα συναισθήματα που αφήνει στο στόμα όλων στον ολυμπιακό η πορεία στην φετινή euroleague, που. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη και τα αποτελέσματα του αγώνα. Τελ zenit 86 maccabi tel aviv 69 live ολυμπιακός 56 khimki 53 live armani milano 36 anadolou efes 25 live barcelona 17 bayern munich 18. Κέρδισε και τη χίμκι ο ολυμπιακός στο ντέρμπυ κορυφής (vid). Ο ολυμπιακός φιλοξενεί στο «στάδιο ειρήνης και φιλίας» την χίμκι. Στο στάδιο ειρήνης και φιλίας, ο ολυμπιακός για τη 19η αγωνιστικής της euroleague, υποδέχεται την χίμκι (21:00, novasports 1hd & thepressroom.gr), με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο, προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να παραμείνουν σε τροχιά… τετράδας! Live η μετάδοση του ολυμπιακού με την χίμκι για την αγωνιστική της euroleague. Ολυμπιακός 89—77 χίμκι · δείτε τα #highlights από την νίκη του ολυμπιακού μας επί της χίμκι #euroleague #olympiakos #basket.

Το τελευταίο παιχνίδι του για τη φετινή σεζόν στην euroleague δίνει ο ολυμπιακός, ο οποίος κοντράρεται απόψε με τη χίμκι στο σεφ, για την 34η αγωνιστική και τελευταία. Ο ολυμπιακός σύνδεσμος φιλάθλων πειραιώς (ο.σ.φ.π.) ή εν συντομία ολυμπιακός πειραιώς, είναι ελληνικός πολυαθλητικός σύλλογος με έδρα τον πειραιά. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη και τα αποτελέσματα του αγώνα. Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα ανάμεσα σε ολυμπιακό και χίμκι. Στην τρίτη σερί εντός έδρας νίκη του στοχεύει ο ολυμπιακός κόντρα στην μακράν της δεύτερης πιο απρόβλεπτη ομάδα της φετινής ευρωλίγκα, τη χίμκι.

Cdpdy Dxpk4ftm
Cdpdy Dxpk4ftm from nb.bbend.net
Τελ zenit 86 maccabi tel aviv 69 live ολυμπιακός 56 khimki 53 live armani milano 36 anadolou efes 25 live barcelona 17 bayern munich 18. Το τελευταίο παιχνίδι του για τη φετινή σεζόν στην euroleague δίνει ο ολυμπιακός, ο οποίος κοντράρεται απόψε με τη χίμκι στο σεφ, για την 34η αγωνιστική και τελευταία. Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα ανάμεσα σε ολυμπιακό και χίμκι. Παρακολουθήστε δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο την εξέλιξη της αναμέτρησης για την 34η αγωνιστική της ευρωλίγκας. Κέρδισε και τη χίμκι ο ολυμπιακός στο ντέρμπυ κορυφής (vid). Ο ολυμπιακός σήμερα δίνει το τελευταίο του φετινό παιχνίδι. Οι ερυθρόλευκοι στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της ευρωλίγκα θα αντιμετωπίσουν τη χίμκι (09/04, 21:00) και θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με νικηφόρο αποτέλεσμα. Πίκρα και στενοχώρια είναι τα συναισθήματα που αφήνει στο στόμα όλων στον ολυμπιακό η πορεία στην φετινή euroleague, που.

Ο ολυμπιακός σήμερα δίνει το τελευταίο του φετινό παιχνίδι.

Χάρισον, χαραλαμπόπουλος 10 (2), λαρεντζάκης 1, σπανούλης 1, σλούκας 5 (1), βεζένκοφ 20 (1), πρίντεζης 14 (1), τζένκινς, κουφός 10, έλις 11, μακκίσικ 10. Ολυμπιακός 89—77 χίμκι · δείτε τα #highlights από την νίκη του ολυμπιακού μας επί της χίμκι #euroleague #olympiakos #basket. Ο ολυμπιακός φιλοξενεί στο «στάδιο ειρήνης και φιλίας» την χίμκι. Καυτός βεζένκοφ με 4/4 δίποντα. Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα ανάμεσα σε ολυμπιακό και χίμκι. Ο ολυμπιακός σύνδεσμος φιλάθλων πειραιώς (ο.σ.φ.π.) ή εν συντομία ολυμπιακός πειραιώς, είναι ελληνικός πολυαθλητικός σύλλογος με έδρα τον πειραιά. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Τηλεοπτικά από το novasports 2. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη και τα αποτελέσματα του αγώνα. Στην τρίτη σερί εντός έδρας νίκη του στοχεύει ο ολυμπιακός κόντρα στην μακράν της δεύτερης πιο απρόβλεπτη ομάδα της φετινής ευρωλίγκα, τη χίμκι. Ο ολυμπιακός θα ανανεώσει το ραντεβού του με την euroleague για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι ερυθρόλευκοι στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της ευρωλίγκα θα αντιμετωπίσουν τη χίμκι (09/04, 21:00) και θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με νικηφόρο αποτέλεσμα. Οι ερυθρόλευκοι έχασαν κόντρα στον παναθηναϊκό την ευκαιρία για ένα μεγάλο διπλό ενώ κόντρα στη ρεάλ στη μαδρίτη.

Posting Komentar

0 Komentar